Daniel Bach

Medstifter & skribent
... og iøvrigt Partner i bubblemedia
Artikler LinkedIn
Daniel skaber den skæve kant på vores markedsføring, så vi altid er synlige over for vores målgruppe. Hans første valg er en Cappucino med et drys af kakao.

Kevin Refvik

Medstifter & skribent
... og iøvrigt Partner i bubblemedia
Artikler LinkedIn
Kevin er drivkraften bag VI MØDES SGU og sørger for at connecte iværksætteri, netværk og spændende events. Du ser ham for det meste med en Café Latte i hånden.

Sabina Svane

Medstifter & skribent
Artikler LinkedIn
Sabina er tosset med at udfordre status quo, ved at skabe nye koncepter og udvikle dagsordenen indenfor iværksætteri. Hun sætter pris på en god kop dobbelt espresso.

Thomas Jacobsen

Medstifter & skribent
Artikler LinkedIn
Thomas er det tekniske talent, som får hele online-platformen til at spille med nye og spændende features. Hertil hældes gerne en kop kaffe med mælk i koppen.

logo_den_serioese_kaffeklubMålsætningen bag VI STARTER SGU er den relativt enkle: Det skal være sjovere at være iværksætter i Horsens. Men for at det kan blive rigtig sjovt, skal der både inspiration, netværk og gode historier til. 

VI STARTER SGU er et af flere iværksætteri-fremmenede projekter stiftet af Den Seriøse Kaffeklub IVS. Vi er fire ildsjæle, der brænder for iværksætteri, og vores mål er at gøre det bare lidt sjovere at være iværksætter i Horsens. Vi tror, det vil have en direkte effekt på antallet af startups og dermed også en positiv afsmitning på beskæftigelsen.

Har du lyst til at være en del af VI STARTER SGU? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gi’ os et like på facebook, så kvitterer vi med de seneste opdateringer om relevante events og iværksætterhistorier i byen.

Her kan du læse mere om


En stor tak til Horsens Kommune, BusinessHorsens og CASA for den store hjælp – uden jer var vi ikke nået så langt, som vi er i dag :)
Horsens Kommune        BusinessHorsens        casa-as-horsens