kaffekopSelvfølgelig tager vi vores egen medicin! Vi mener oprigtigt, at en go’ kop kaffe og en go’ snak er nøglen til meget godt.

Derfor inviterer vi efter behov et kompetent panel af lokale erhvervsfolk og politikere ind til sparring og idégenerering. Vi er stolte over at have byens – måske – sejeste kaffevenner.

Peter Sørensen

LinkedIn
Peter Sørensen er borgmester i Horsens kommune og har været det siden 2012.

Trine Have

LinkedIn
Trine Have arbejder som udviklingskonsulent ved Horsens Kommune. Hun og Horsens Kommune har fra dag 1 været en vigtig sparringspartner for os.

Per Hansen

LinkedIn
Per Hansen er direktør for Ejendomsselskabet CASA A/S. Han har bl.a. været en stor hjælp i forbindelse med lokaler til Den Seriøse Kaffeklub og VI STARTER SGU.

Michael Mortensen

LinkedIn
Michael Mortensen  er grundlægger, bestyrelsesformand og hovedaktionær i CASA.

Annette Poulsen

LinkedIn
Annette Poulsen er afdelingschef for Erhvervsakademi Dania Horsens, og har været det siden januar 2012.

Rikke Lysholm

LinkedIn
Rikke Lysholm underviser i afsætning, virksomhedsøkonomi og innovation på Learnmark Horsens.

Pia Petersen

LinkedIn
Pia Petersen underviser på Learnmark Horsens indenfor afsætning og innovation.

Karsten Leth

LinkedIn
Karsten Leth er erhvervskonsulent hos Business Horsens. Her arbejder han med iværksættervejledning samt vejledning og servicering af små og mellemstore virksomheder.

Tessa Salling

LinkedIn
Tessa Salling er chefkonsulent hos Business Horsens. Her arbejder hun med iværksættervejledning samt forretningsudvikling og innovation hos etablerede virksomheder.

Karsten Lumbye Jensen

LinkedIn
Karsten Lumbye Jensen er Innovationschef, og arbejder med projekt- og forretningsudvikling. Hans opgaver breder sig over flere aktiviteter, lige fra udviklingsprojekter, til investeringer i iværksættere og virksomheder, til etablering af virksomheder og kommunikation.

Erik Løvgren Brejner

LinkedIn
Erik Løvgren Brejner er projektleder for Projekt Entreprenørskab i VIAs uddannelser. Med særlig viden indenfor; innovation, entreprenørskab og VIA studentervæksthuse.

Ulla Sparre

LinkedIn
Ulla Sparre er direktør i Vitus Bering Innovation Park med speciale i forretningsudvikling, innovative processer og strategieksekvering. “Mit vigtigste fokus er at skabe de bedste rammer til udvikling af parkens beboere og vores netværk”