Building a better working world

Vi er revisorer og rådgivere for et bredt udsnit af områdets mindre, mellemstore og store virksomheder indenfor forskellige brancher. Vi dækker med andre ord hele spektret fra iværksættervirksomhed til den internationale virksomhed og rådgiver inden for både danske og internationale forhold.

Specialkompetencer og brancheindsigt

Vi er eksperter i at rådgive og assistere ejerledede virksomheder omkring revision og de særlige udfordringer, der er for disse virksomheder. Vi har stor kompetence inden for erhvervsskoleområdet, idet mange skoler betjenes af vores kompetencegruppe med et meget højt branchekendskab. Vi har desuden specialviden inden for skatterådgivning, for ejendomsmæglere, landbrug, boligforeninger og kroer/hoteller – en specialviden, som gør, at vi betjener kunder over hele landet.

Hvorfor støtter EY iværksætteriet i Horsens?

- Det er klart at EY ønsker at støtte op om de gode initiativer i Horsens og særligt udviklingen af de lokale virksomheder og iværksættere. VI STARTER SGU er et sådant initiativ, som netop ønsker at gøre en forskel for iværksætterne i byen gennem inspiration, rådgivning og netværk. Derfor kan EY kun anbefalde andre også at støtte VI STARTER SGU og derigennem iværksætteriet i Horsens, lyder det fra Claus Porsgaard, EY.

Kontakt
Tlf.: 7323 3000
Holmboes Allé 12
8700 Horsens

Kommentarer

kommentarer