Har du helt styr på at bruge Google som markedsføringsplatform? Den 2. og 3. september gæster Google Horsens med eget mobilt undervisningslokale.

Har du prøvet Adwords? Har du helt styr på SEO, eller ved du, at det muligvis halter lidt? Hvordan ser det ud med de sociale medier?

Google er et temmelig udbredt samtaleemne, når snakken falder på markedsføring. Af og til er der en i selskabet, der bestemt mener at have hørt, at Google igen har ændret i algoritmen, så du nu bør gøre tingene helt anderledes, end du hidtil har gjort.

Hør det fra hestens egen mule

I næste uge behøver du ikke reagere på et rygte, for nu får du det hele fra hestens egen mule: Google gæster byen med et mobilt undervisningslokale, og du har mulighed for at komme med – helt gratis.

Den 2. september holder traileren med lokalet på FÆNGSLET, og dagen efter foregår det hele ved Vitus Bering Innovation Park.

Den 3. september vil Google Succes Online’s 65 kvadratmeter mobile uddannelseslokale holde foran Vitus Bering Innovation Park, hvor du gratis kan deltage i et hav af spændende uddannelseskurser i digitalisering, iværksætteri, online sikkerhed, finansiering og detailhandel.

Din digitale udvikling på dagsordenen

I samarbejde med Horsens Kommune, en række stærke partnere og ti andre kommuner sætter turen fokus på, hvordan lokale virksomheder får gode betingelser for at udnytte de muligheder, som er kommet med øget digitalisering.

Google og lokale eksperter giver dig indsigt i digitale vækstværktøjer, mens Innovationsfonden, PwC og Vækstfonden giver vejledning omkring finansiering og eksekvering af dine vækstplaner.

Digitale kompetencer som omdrejningspunkt

Google Succes Online er et partnerdrevet initiativ af Google, som siden 2012 har afholdt kurser i hele Danmark og undervist mere end 60.000 i digitalisering. Nu tager Google Succes Online på tur rundt i Danmark og besøger elleve udvalgte byer, herunder Horsens. Du kan læse mere om hele turen her.

Se hele programmet, og meld dig til den 2. september ved FÆNGSLET eller 3. september ved VBI Park, ved at følge dette link.

Kommentarer

kommentarer